Локомотив (Пловдив) разчита на феновете за възраждането на клуба

галерия:

снимка: lokomotivpd.com

Ръководството на Локомотив (Пловдив) стартира масирана акция по продажба на абонаментни карти за предстоящия сезон.

Тази година пускането им в обръщение се очаква с огромен интерес поради тежката ситуация, в която се озова клубът броени дни преди началото на футболната година.

Именно закупуването на абонаментна карта ще бъде и първият по-сериозен тест за феновете на „чено-белите”, от които единствено зависи възраждането на любимия отбор.

Неслучайно на Лаута вече има предварителни заявки и покупка на абонаментни карти, а най-съпричастните привърженици закупуват на свое име входни годишни пропуски, както за трибуна „Спортклуб”, така и за централната трибуна.

По този начин запалянковците изразяват готовността и желанието си да помогнат на любимия отбор в един от най-трудните му моменти.

От ръководството на пловдивчани също са се постарали с нов дизайн и визия на пропуските, маркирани с уникален индивидуален код.

Въпреки че кампанията вече тече, официалният старт на продажбите ще бъде даден във вторник, като абонаментни карти могат да се закупуват както в канцелариите на клуба, така и във фен-магазина.

При поръчка на бизнес-карти или по-голям брой пропуски за централна трибуна и сектор „Спортклуб”, от клуба са готови за доставка и до адрес.

Повече подобности, както и телефон за информация и поръчки ще бъде обявен във вторник, с началото на кампанията.

Ръководството на „черно-белите” утвърди още, че деца под 16-годишна възраст ще влизат без пари на стадиона, а пенсионерите – срещу еднократен пропуск от 2 лева. Местата във ВИП-ложата няма да бъдат пускани в продажба, тъй като са предвидени за рекламодателите и спонсорите на клуба.

Целогодишните абонаментни карти ще се продават на следните цени:

  • Сектор „В”, Трибуна „Спортклуб” – 100 лв.
  • Сектор „А”, Централна трибуна – 150 лв.
  • Бизнес-ложа – 250 лв.

    4102169