Локо изрита Бащата преди мача с ЦСКА

снимка: http://lokomotivpd.com/

Христо Колев – Бащата няма да води Локо Пд срещу ЦСКА, пише PlovdivDerby.com. Днес легендата на черно-белите е имал разговор с шефовете на клуба, след които е станало ясно, че основна роля на скамейката срещу ЦСКА ще играе Иван Маринов, който в момента е шеф на школата на "черно-белите". Христо Колев пък по всяка вероятност вече няма да е част от Локомотив Пловдив.

Тепърва ще се търси вариант, кой и как официално ще бъде обявен пред БФС като треньор на "смърфовете" за този мач. Тежката дума за състава и воденето на мача обаче ще на Маринов.

Междувременно пък около феновете и играчите започва да става още по-горещо.

Припомняме ви, че група около 40 запалянковци е спряла тренировката 5 минути преди края й. Феновете на черно-белите са потърсили сметка от играчите за постната им продукция в последните мачове. Отсреща основно са получили мълчание, като единствено Мартин Камбуров се е обадил и е заявил, че отбори като ПСЖ губят с големи резултати. В крайна сметка заради малкото време, което е оставало до края на заниманието, тренировката е била прекратена. Ултрасите са били категорични, че играчите нямат право да поднасят такава продукция на терена и въпреки, че имат да получават по две заплати, то трябва да играят за емблемата с целите си сърца.