Лейди Гага побърка над 71 000 с уникално шоу на стадиона (ВИДЕО)

Скандалната поп певица Лейди Гага сътвори истинско шоу и вдигна градусите в Хюстън снощи по време участието си на Супербоул. Дивата грабна микрофона и в традиционния спектакъл на полувремето на дългоочаквания финал на американската Национална футболна лига между Ню Ингланд Патриотс и Атланта Фалкънс, спечелен от "патриотите" с 34:28.

Тематиката на цялата програма на Лейди Гага бе толерантността. Тя втрещи всички като цъфна на покрива на стадион "Ен Ар Джи". Оскъдното й облекло отново скандализира всички. Изкрящо сиво бюстие и обичйно заголени крака. Тя започна участието си с изпълнение на песните "God Bless America" и "This Land is Your Land", символизирайки, че САЩ е "страна на свобода и справедливост за всички".

Шоуто на Гага продължи със спускане от покрива с въже, а акробатичното й приземяване на сцената й спечели аплодисментите.

Най-големите си хитове "Poker Face", "Born This Way" и "Just Dance", тя изпя за всичките 70 800 човека на стадиона, а за епичното шоу организаторите се погрижиха и с уникални ефекти.

В края на 13-минутното зрелище Лейди Гага, качена върху стълба, хвърли микрофона си и отново полетя във въздуха.

Шоуто на полувремето на Супербоул е най-гледаният спектакъл в света, като само в САЩ зрителите пред екраните са над 110 милиона.