Левски доиграва сезона без Деко, Рамос и Бру

снимка: levski.bg

Старши-треньорът на Левски Елин Топузаков ще се лиши от услугите на още няколко играча до края на сезона поради различни причини, стана ясно днес.

Кристовао Рамос и Мирослав Иванов - Деко все още лекуват контузии и едва ли ще се възстановят в близките 10 дни, за да играят срещу Литекс в мач от последния кръг на А група.

Кевин Бру пък е другият липсващ. След като беше пуснат да играе за Мавриций, халфът се върна в още по-слаба форма и Топузаков няма никакво намерение да залага на него в оставащите мачове.

Той най-вероятно ще се сбогува с Левски след края на сезона, каквато вероятно е и съдбата на Кристовао Рамос. Последна дума както за тях, така и за трениращия с юношите Ларсен Туре ще има Георги Иванов - Гонзо, който след края на сезона се завръща на "Герена".

Още един чужденец пропуска мачовете до края. Това е Аймен Белаид, който получи контузия в коляното по време на победата с 2:1 над Черно море в последния кръг.

Очаква се до края на сезона Топчо да залага на повече юноши и да даде няколко минути игра на лекуващия скъсани кръстни връзки Стефан Велев, който от няколко седмици се готви с първия отбор.