Левски би шута на чичо Гошо заради излагации

Левски уволни треньора си Георги Дерменджиев днес. "Сините" изложиха като довод за раздялата с чичо Гошо слаби резултати. Последният мач бе излагацията при загубата 1:2 от Берое насред Герена. Клубът вече води преговори с няколко наставници, които да поемат отбора от новия сезон. Сред тях е и Петър Хубчев, но не е сигурно,ч е той ще е новия човек, определящ спортно-техническите привички.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ ЛЕВСКИ:

ПФК Левски се раздели със старши треньора на първия отбор Георги Дерменджиев.

В плановете на ръководството на Левски влизаше дългосрочно сътрудничество с наставника. Причината обаче, поради която това няма как да се случи, е незадоволителното представянето на отбора в последно време. Загубата и представянето в последния шампионатен мач на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ срещу Берое наложиха спешните мерки, за да може тимът да бъде стабилизиран в оставащите срещи от плейофите в Първа Професионална Лига.

ПФК Левски благодари на Георги Дерменджиев за работата му и му пожелава бъдещи професионални успехи.

Георги Тодоров ще води отбора до края на сезона, като негов помощник-треньор ще бъде Красимир Петров. Останалите треньори от щаба на Георги Дерменджиев запазват постовете си и ще помагат на временния старши треньор Георги Тодоров.