Левски без Амари и Миро Иванов срещу Литекс

снимка: levski.bg

Отборът на Левски проведе предпоследна тренировка преди съботното дерби с Литекс на стадион "Георги Аспарухов" от 16:00 часа.

Заниманието бе закрито, а на терена излязоха всички налични футболисти без Мирослав Иванов, който се оплаква от мускулно разтежение след мача за дубъла срещу Ботев (Пловдив), както и Наджиб Амари, чието състояние все още е нестабилно.

Иванов със сигурност пропуска двубоя с ловчалии, тъй като ще се възстановява около седмица. Амари също по всяка вероятност няма да бъде на разположение.

Дербито с Литекс със сигурност пропускат капитанът Владимир Гаджев, който претърпя операция на коляното и ще почива до края на есенния полусезон, както и възстановяващият се след хирургическа интервенция Борислав Цонев.

Играчите на Георги Иванов направиха няколко дължини за загрявка, след което бяха разделени за игри в квадрат, с които упражниха скоростта и точността на своя пас. Към края на заниманието футболистите се разделиха на отбори за джитбол, посочва БТА.

"Сините" ще тренират утре от 15:00 часа, след което Иванов ще определи групата, която ще замине на лагер преди двубоя с Литекс. Заниманието отново ще бъде закрито.