Левски обеща звезден мач със световен гранд и велик спектакъл

снимка: levski.bg

Левски ще зарадва своите фенове с мач срещу световен колос на 19 август на националния стадион "Васил Левски", когато "сините" ще честват 75 години от рождението на легендарния Георги Аспарухов. Все още 26-кратните шампиони крият името на съперника, като ще го обявят на 4 май, когато играят с Ботев (Пловдив) за първенството. От Левски обещаха голям футболен спектакъл и празнична атмосфера.

"Станете част от най-голямото футболно зрелище в България! На 19 август, от 19:45 часа на стадион „Васил Левски“, ПФК Левски ще се изправи срещу един от най-големите футболни клубове в света, за да почете подобаващо 75-годишнината от рождението на легендарния нападател на сините Георги Аспарухов-Гунди", пишат "сините" на сайта си.

"Българската публика ще има уникалната възможност да посрещне световните футболни звезди за първи път на наш терен, където те ще играят в приятелски двубой срещу състава на Левски. Името на мистериозния съперник на "сините" ще бъде разкрито официално на 4 май в София, по време на мача Левски - „Ботев“ Пловдив на стадион „Георги Аспарухов“, рождената дата на идола на "синята" агитка". 

"75 години Георги Аспарухов" обещава да бъде не само приятелска среща, а и незабравим футболен спектакъл за цяла България. Пригответе се за изключително събитие с наелектризираща празнична атмосфера и оспорвана игра, което ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни сблъсъци – достоен начин да почетем заедно вечната "синя" деветка Гунди. Всички заедно на 19 август!

Събитието "75 години Георги Аспарухов" е на 19 август 2018 г. на Национален стадион "Васил Левски". Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн.  Цена на билетите: от 19,14 до 194,30 лева. За първи път се предвижда и специален семеен пакет: 2 билета за възрастни и 1 билет за дете (до 16 год) за Сектор Г".