Легендата Скоулс също идва в София за мача на Бербо

снимка: БГНЕС

Митко Бербатов разкри още един от големите футболисти, които ще пристигнат в София за благотворителния мач между отборите на Бербатов и на Луиш Фиго.

Пол скоулс е името на втората звезда, която ще можем да наблюдаваме на Националния стадион "Васил Левски" на 14 юни. Преди това Берба обяви и участието на друга легенда на Манчестър Юнайтед в лицето на Райън Гигс.

Ето какво написа Бербатов за участието на бившия си съотборник Скоулс:

"Играчът, който, като мен, обичаше да говори на терена, вместо извън него. Можеше да те намери с един пас, където и да си на игрището. А на тренировка почти всички си патехме от мерника му, когато бяхме с гръб към него.

Той е най-титулуваният английски футболист за всички времена и един от най-успешните играчи в историята на футбола – спечелил е 25 трофея, включително 11 титли на Англия и 2 титли в Шампионската лига. Един от най-добрите централни полузащитници. Със своите 718 мача за „Манчестър Юнайтед“ е третият в класацията за най-много срещи за „червените дяволи“. За първия отбор на „Юнайтед“ играе в продължение на цели 20 години. 

Той е в залата на славата на английския футбол.