Легенда на Левски говори за Сираков и новия спортен шеф

Бившият футболист на Левски Кирил Ивков сподели мнението си пред „Тема Спорт“ за новините около новия спортен директор на отбора. Доскорошният член на Надзорния съвет потвърди, че е бил запознат с името на австриеца Вили Рутенщайнер.

„Да, чух за него. Аз знаех за това нещо много отдавна. Още на мача с Ботев Пловдив (6.а. – 4 май т.г.) Спас Русев ме информира. Сега не знам дали ще успеят да се договорят за условията, които от Левски предлагат. Но доколкото знам, той трябва да е пристигнал, ако не, ще дойде днес (б.а. -вчера), защото президентът ни бе в Швейцария. Не знам, аз малко се притеснявам, защото Рутенщайнер е австриец, и идва в съвсем различна среда. А друг е въпросът дали ще си паснат с Делио Роси. Нямам никаква представа и искам да се застраховам с това, че държах и смятам, че най-подходящ за спортен директор на Левски е Наско Сираков. Продължавам да съм на това мнение. На „Герена“ се изредиха доста директори и той най-продължително се задържа на поста, а и постигна най-големите успехи“, коментира Ивков.

„Това, което Левски и ЦСКА правят, е да пускат зелен светофар на Лудогорец. В Разград всичко става навреме. Организацията в клуба работи и няма кой да ги спре“, допълни легендата на Левски.