Лечков отсвири Наско Сираков и Любо Пенев

Лека победа за Боби Михайлов на конгреса прогнозира вицето Йордан Лечков. БФС ще избира ръководство през февруари, прогнозира още сливенският футболен войвода пред БНТ.  Така героят от САЩ отписа тотално своите бивши съотборници Наско Сираков и Любо Пенев. Както обявихме, двамата сондират сериозно възможността да катурнат Боби Михайлов.

“Абсолютно всеки може да се кандидатира. Не очаквайте от мен да вкарам някаква интрига. Всеки е добре дошъл, ако има по-добра платформа, възможности и качества в тази насока. Ще кажа само, че българският футбол никога не е имал такова признание в УЕФА като сега. На това нещо трябва да се обърне сериозно внимание и да се надгражда, а не да получавам от 20, 30, 50 човека някакви псувни, но това е друга тема.

Конгресът е този, който избира президента. Не Йордан Лечков, не Петър Хубчев, не телевизиите. Аз отсега ви казвам, че нашият кандидат ще е Борислав Михайлов. Аз ще го подкрепя. Преполагам, че ще спечели, и дори съм сигурен”, заяви Лечков. И небрежно допълни, че винаги познава.