Кубрат Пулев се сдоби с трети нов съперник

снимка: Булфото

Кубрат Пулев научи името на трети нов опонент в разстояние на само една седмица.

След като американците Илайджа МакКол и Джоуи Давейко отказаха да пътуват до Рощок за галавечерта на "Зауерланд", утре Кобрата ще се изправи срещу британеца Дани Хюз.

Вчера бе обявено, че Джоуи Давейко ще излезе срещу софиянеца на ринга утре вечер, но и този вариант пропадна, което застраши сериозно участието на Кубрат Пулев в галавечерта.

Преди броени минути обаче бе обявено, че "Зауерланд" са готови с трети пожарен вариант - 28-годишният британец Дани Хюз.

Хюз разполага с актив от 12 победи, 2 загуби и 2 равни мача като професионалист, като по първоначални планове той е трябвало да се изправи срещу Хюи Фюри следващата седмица. Двубоят между двамата британци обаче пропадна.

Дани Хюз разполага с впечатляваща височина от 196 сантиметра, като британецът се боксира със стандартен гард. Хюз е в успешна серия от пет поредни победи, като за последно триумфира над хърватина Яков Госпич през месец декември миналата година.

Най-именитите му съперници до този момент са британците Одли Харисън и Майкъл Спрот, срещу които губи по точки през 2009 и 2010 година.