Кубрат: Кръвта ме прави гладен, благодаря на бг публиката

галерия:

Кубрат Пулев постигна 27-ия си успех на професионалния ринг, която бе меко казано впечатляваща и вдъхновяваща. Той намазка с нокаут румънеца Богдан Дину в дебюта си в САЩ. Българинът получи зловеща аркада по време на двубоя, но успя да се съвземе и да стигне до успеха. След мача той заяви, че кръвта го е направила още по-гладен за победа.

"Първо искам за благодаря на българската публика, уникални сте! Понякога това, което не е добре, се получава добре. Чувствам се отлично след този мач. Просто се бия. За мен аркадата не беше голям проблем, защото бях готов. Кръвта ме кара да бъда още по-гладен", заяви Пулев.

В един момент той повали Дину на земята, но съдията отсъди нелегален удар от страна на Кобрата и имаше опасност срещата да бъде прекъсната и Пулев да бъде дисквалифициран. Той обаче заяви, че не се е притеснявал от подобно нещо.

"Нямаше значение, бях подготвен. Чувствах се във форма, мога да правя всичко. Боксирах се добре, направих хубави удари, имах добра стратегия, подготвихме се продължително и много добре за този двубой", допълни Кобрата.