Кобрата взе 250 000 долара от боя, Тервел - само мижавите 1000

Кубрат Пулев ще прибере точно 250 000 долара за участието си в екшъна срещу Богдан Дину. Нашето момче победи след нокаут, но имаше куп трудности в четвъртия рунд, когато румънецът го атакува мощно и му отвори брутална аркада. После Кобрата се би като лъв, целият окървавен, но в крайна сметка преби своя опонент. 

Сумата, която ще касира Кубрат, е лъвският пай от галавечерта на То Ранк. Общата сума, разпределена между бойците е 604 000 долара. Интересното е, че за по-малкия брат - Тервел, средствата са мижави - 1000 долара. Дори съперникът му Мич Уилямс касира доста повече - 8000 в US-валута.

Иначе Тервел Пулев последва по-големия си брат Кубрат и изрази емоциите си след победата в Коста Меса в САЩ. Както е известно, по-малкият Пулев победи по точки американеца Мич Уилямс. С този успех бронзовият олимпийски медалист записа 13-а победа на профи ринга.

36-годишният боксьор благодари на феновете си за подкрепата с публикация във „Фейсбук“. Изявлението му е придружено със снимка, на която двамата с Кубрат Пулев позират и не крият раните по лицата си от мачовете, играни тази нощ. Публикацията на Тервел Пулев звучи като общо послание на двамата братя.

ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ

Благодарности за всички, които бяха в залата и ни подкрепиха. И за всички онези, които будуваха цяла нощ, за да гледат мачовете ни с Кубрат по телевизията.
Ние ще сме най-щастливи, да видим българите по-единни!

Раните зарастват, но честта си остава, когато е въпрос на принцип и на възпитание!

Обичам ви с цялото си сърце, отново благодаря за подкрепата.