КЪРВАВА СЕЧ! Фен на Локо остана без ръка след взрив на бомба

снимка: botevplovdiv.bg

Sporta.bg научи, че фен на Локо е останал без ръка до китката. Причината - самоделна бомбичка се е взривила, докато той се е опитвал да я метне на пистата на "Лаута".

Кървавият инцидент е втори такъв около битката за Пловдив между Локомотив и Ботев. Преди 1,5 години ултрас на Ботев се прости с ръката си, след като правеше бомба. Тя обаче се взриви непредвидено в дома му и го остави инвалид за цял живот.

Срега драматична и плашещо аналогична ситуация се случва в агитката на Локо. Линейка е откарала пострадалия фен на "смърфовете" в болница. Засега повече информация за случая не е известна.

Ултраси на Ботев пък влязоха в зловеща ръкопашна битка с полицията. Част от "бултрасите" не бяха пуснати да влязат на стадиона и да гледат дербито, което любимците им загубиха с 1:2. Това вбеси техни колеги от "жълто-черната" агитка и те се притекоха на помощ на събратята си. 

След мелето между фенове на Ботев и органите на реда - няколко от ботевистите са арестувани. Други пък са с травми след срещата с полицейските палки.