Крушарски прати пари за Локо Говедарци, Езе с контузия

Настроението в лагера на Локомотив на Говедарци вчера бе приповдигнато. Причината за това е изплащането на възнагражденията за април. Президентът Христо Крушарски прати по свои хора парите, с които бяха покрити част от задълженията от миналия сезон към малкото останали от тогава играчи. Така черно-белите имат да получават заплатите си за май. Крушарски обаче е обещал да изчисти всички дължими суми до началото на първенството. Както е известно, железничарите стартират новия сезон с гостуване срещу ЦСКА на стадион Българска армия на 21 юли.

Единственият проблемен играч в Говедарци е защитникът Стивън Езе. Нигерийският национал обърна глезен и му е предписана почивка. Той ще започне леки тренировки до 2-3 дни, а от новата седмица ще поднови пълноценни занимания. Езе ще пропусне контролата срещу Витоша днес.

"Езе е в много добра форма. Включи се отлично, след като закъсня за старта. Игра силно в първата контрола с Марица едно полувреме. Преди дни на тренировка след шпагат контузи рамото си и ще отсъства няколко дни“, сподели старши треньорът на черно-белите Бруно Акрапович. „Здравето на играчите е на първо място. Няма да рискуваме излишно, ако не е готов“, обясни Акрапович. Спарингът днес ще е последен тест за тримата хървати, които карат проби. Йосип Томашевич, Вилим Посинкович и Иван Църнов засега се представят много добре според наставникът. При добра игра срещу тима от Бистрица на триото ще бъдат предложени договори.