Крумов: Сръбският е официален в Локо, трябваше да съм Крумович

снимка: lap.bg

Доскорошният капитан на Локомотив (Пловдив) Пламен Крумов отново скочи срещу клуба и срещу старши треньора Бруно Акрапович. Централният защитник бе изгонен от наставника по най-грозния начин, но намери своето място в третодивизионния Арда (Кърджали).

Крумов разкри любопитни подробности "от кухнята" на "смърфовете". Той сподели какво е отношението на треньорския щаб към българските футболисти.

"Ако Бях Крумович, още щях да съм капитан на Локомотив. Локомотив вече е затворена страница. Един страхотен колектив, едни страхотни футболисти, но вече нещата са малко по-различни. Официален език е сръбският. Така че продължаваме напред и изцяло съм отдаден на Арда. Не искам да коментирам повече. Пожелавам успех на Локомотив", сподели Крумов пред "Спортал" след днешната победа на Арда с 3:0 над Младост (Подгорица).

Относно контролата, бранителят заяви: "Тежеше ни, че не успявахме да отбележим гол. Не се заблуждаваме след днешната победа, защото Младост игра с много млади момчета. Всички казват, че Арда е отбор за Първа лига, но трябва да си извървим пътя".