Кой е по-добър - ПСВ или Лудогорец?

снимка: БТА/AP

Старши-треньорът на Динамо (Загреб) Зоран Мамич се изказа изключително ласкаво за българския шампион Лудогорец ден преди финалния сблъсък от група "B" на Лига Европа между двата отбора.

Срещата не е от значение за класирането и на двата отбора, тъй като "зеления звяр" е убедителен лидер с 13 точки, докато хърватският гранд е последен с една-единствена точка и играе единствено за своята чест.

На пресконференцията преди мача Мамич разкри, че всички са очаквали голямата сила в групата да е ПСВ Айндховен, но категорично "орлите" са доказали, че са сред най-добрите отбори в турнира.

"Лудогорец доказа, че е качествен отбор. Резултатите им са просто фантастични и сме много изненадани от тяхното представяне", коментира специалистът по време на официалната пресконференция.

"Много убедително си спечелиха групата, преборвайки се със силния тим на ПСВ. Всички очаквахме, че ПСВ ще е най-силният отбор в групата, но определено Лудогорец ни опроверга.

Искаме да спечелим утре и да се представим по добър начин. Лудогорец обяви, че ще направи промени, но ние пускаме най-доброто срещу тях", сподели още треньорът.