Коляното на Хесе сериозно плаши Реал Мадрид

снимка: БТА/AP

Сериозни притеснения имат лекарите в Реал Мадрид относно здравословното състояние на младата звезда на тима Хесе Родригес, който се е прибрал в Испания след почти едноседмичен престой в Аугсбург.

Както е известно, крилото скъса връзки по време на двубоя на "кралете" срещу Шалке у дома от осминафиналите на Шампионска лига и в края на март беше опериран заради скъсани кръстни връзки.

След операцията обаче Хесе разви остра инфекция и се наложи да пътува отново за Аугсбург, където да бъде прегледан отново от немския хирург, извършил операцията.

В крайна сметка, той остана в Германия цели 21 дни, като медиите в Испания свидетелстват, че са извършени още няколко артроскопии, както и няколко почиствания, тъй като инфекцията се е разпространила.

Добрата новина е, че инфекцията е била овладяна и това е причината Родригес да се върне в Мадрид, но в същото време в Реал са притеснени от това как ще реагира тялото на Хесе на стреса от няколкото операции.

В Мадрид нямат проблем с това крилото да се възстановява колкото време е необходимо, но според слуховете този период може да отнеме поне година и не е сигурно на какво ниво ще може да играе младият нападател.