Кобрата: В режим "звяр" съм, Фюри да му мисли

Топ боксьорът ни в тежка категория Кубрат Пулев се закани на Хюи Фюри преди боя им в София, който ще се проведе в "Арена Армеец" на 27 октомври. Залогът е статутът на задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF) и мач с шампиона Антъни Джошуа.

Фактът, че Хюи се съгласи да дойде в София, след като други преди него отказаха, говори много. Разбирам, че е мотивиран, защото това е елиминационен мач и дава шанс за световната титла. Но аз ще го посъветвам да не мисли за титлата, а да се готви за битка. Аз вече съм в режим "звяр" и съм готов да се завърна на ринга, каза Кобрата на пресконференция в Лондон.

Питър Фюри, баща и треньор на британеца, очаква синът му да обедини всичките титли в тежка категория: Той е изключителен талант и вече има много сериозен опит на 24 години. Джошуа на 24 дебютира на профиринга. Хюи не говори глупости, а работи. Ако мине през Пулев, очаквам да се бие с Джошуа догодина. Не смятам, че Антъни ще се откаже доброволно от пояса, сподели Питър Фюри.