Кобрата: Обичам ви, зареден съм и нямам търпение

Българският боксьор Кубрат Пулев, неговият брат Тервел Пулев и съперникът на Кобрата - Хюи Фюри, проведоха открита тренировка при голям интерес в столичния мол "Сердика". Кубрат и Фюри ще се бият на 27 октомври в Арена Армеец в София и ще определят претендента за пояса на Антъни Джошуа във версия IBF в тежката категория.

Пръв на ринга в мол „Сердика“ излезе Тервел. Не мога да ви видя всички, но искам да ви благодаря, че сте дошли тук. Искам да ви поканя да ни подкрепите и на самата битка, където ще се реши всичко. Това е тренировката, всички се интересуват от битката. Хюи Фюри е готов, тук е да търси слабите места на Кубрат Пулев. Ние сме организирани и ще покажем, че сме готови. Благодаря ви, сподели Тервел след демо тренировката си с Михаил Таков. Именно той ще бъде в ъгъла на по-малкия брат Пулев по време на двубоя му с Алесандро Бруцезе в събота.

След “олимпийското момче” на ринга излезе и Хюи Фюри, който веднага сложи ръкавиците си и започна да редува удари срещу “лапите” на треньора си и баща Питър. След това той също поздрави феновете накратко, за да освободи сцената на Кобрата.

Това е съвсем лека презентация, няма да ви отегчаваме, нека всеки, който иска, да присъства в залата и да се наслаждава на нашия мач. Противникът е много подготвен, в България сме и трябва да победя, естественото. Трябва да победя, за да оправдая вашите очаквания, радвам се, когато трябва да се бия в България, защото ние не сме нещо по-малко от другите народи, а даже напротив. Обичам ви всички, каза Пулев.

Ще бъде труден мач, в който не се знае кой ще победи. Подготвен съм здраво и се надявам аз да бъда победителят. Ще бъде зрелищно шоу, което ще остане в историята, в спомените на всички. Играя пред родна публика, тежестта е голяма, но аз обичам предизвикателствата и се надявам да се справя с него. Толкова съм зареден, че нямам търпение да започне боя. За мен Фюри е просто едно препятствие, което трябва да преодолея. Безразличен ми е, сподели още Кобрата след краткото открито занимание.