Кобрата къса контракта си със Зауерланд

Родната гордост в тежка категорич на профи бокса Кубрат Пулев най-вероятно няма да продължи договора си със “Зауерланд” след изтичането му през 2018 година. “Нека да сме живи и здрави 2018-а края, тогава вече ще реша. Но може би няма да го преподпиша. Не се знае, но натам клонят нещата”, заяви Кобрата пред bTV.

Вчера той обвини в непрофесионализъм своите промоутъри от “Зауерланд”. В първата си публична изява след проваления мач за световната титла срещу Антъни Джошуа той обяви намерението си скоро да се завърне на ринга, най-вероятна на американска земя. Пулев потвърди, че е бил принуждаван от агентите си да боксира контузен срещу Антъни Джошуа. Отказът да се качи на ринга коства на Кубрат няколко милиона долара.

“Бих каза, че беше доста непрофесионален подход. Честно да призная, някой път така си седя вкъщи и си мисля дали взех правилното решение. Имам предвид чисто финансово. Казвам си: “Дали не трябваше да помисля повече”. Но в крайна сметка аз съм си аз. Това са моите виждания, моите убеждения. И човек на трябва да пренебрегва себе си заради пари”, добави Кубрат Пулев.