Кмет и областен управител на Пловдив не се сдържаха - куфеят като ултраси пред 10 000 (ФОТОФАКТИ)

галерия:

Кметът и областният управител на Пловдив се проявиха като фенове тази вечер, видя зорко око на Sporta.bg. Иван Тотев и Здравко Димитров-Зико не се сдържаха и демонстрираха клубните си пристрастия. И двамата са заклети ботевисти, но досега не го показваха публично.

Е, Купата на България, която Ботев вчера грабна накара властниците под тепетата да куфеят, досущ като ултраси. Тотев и Зико бяха сложили шалчета на Ботев и пяха в хор с 10 000 привърженици на "канарчетата" от балнона на Общината. Множеството се събра, за да празнува за втора поредна вечер грандиозния успех, изкован срещу хегемона Лудогорец с 2:1 насред Националния стадион.

Здравко Димитров дори стана вчера лично свидетел на двубоя, който донесе първи трофей във витрината на Ботев от цели 36 години. Тотев не намери време да е София за мача, но днес навакса подобаващо.

Sporta.bg забеляза сред празнуващите и друг управник под тепетата. Става дума за Стефан Стоянов, който е зам.-кмет по културата на втория по големина град. Племеникът на президента Петър Стоянов бе с малката си щерка, която съблюдаваше тържествата в жълто и черно от идеална позиция - бащините й рамене.

4165931