Клоп: Не знаех какво става, не видях как вкарахме

галерия:

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително радостен след последния съдийски сигнал на полуфиналния сблъсък за тима му с Барселона от Шампионската лига. Мърсисайдци спечелиха с 4:0 и след загуба с 0:3 на "Камп Ноу" продължават към последната стъпка в тазгодишното издание на надпреварата - финала на турнира.

Снимка 422090

Германският специалист отдаде цялата заслуга за постигнатия от състава му подвиг на футболистите си: "Всичко е за тях. Всички суперлативи. Цялата заслуга. Сърце, характер, непримиримост до последния възможен момент. Аз ли? Дори не разбрах как вкарахме последния гол. Видях топката във вратата. Представа си нямам какво стана. Казвам ви - всичко е за тях.

Снимка 422073

Невероятно е да победиш може би най-добрия отбор в света. И то по такъв начин. Запазвайки чиста мрежа. При целия потенциал, с който те са натоварени. Барселона обича съперници, които играят предвидимо. Тази вечер бяхме непредвидими. И това даде ефект.

Снимка 422075

Дивок и Шак почти не играят. А виждате какво направиха. Това е страхотно становище от тяхна страна. И го заявиха на висок тон.

Снимка 422079

Видях Джеймс Милнър да плаче след последния сигнал. Представяте ли си за какво напрежение и желание става дума?

Снимка 422087

Повтарям се - невероятно е. Благодаря на всеки от футболистите си за сърцатата и мъжка игра", каза Клоп.

topsport