Кличко: Ще кажа нещо важно на Кубрат след мача

снимка: Sauerland Facebook

Световният шампион по бокс Владимир Кличко отговори на нападките на Кубрат Пулев преди битката между двамата на 15 ноември.

Номерата на украинския боксьор не спират след като не допусна част от хората на Кобрата на официалната пресконференция, а след това му даде малко ръкавици по време на официалната тренировка вчера.

Самият Кличко заяви пред Нова телевизия, че има да казва нещо на Кубрат Пулев и ще го каже на пресконференцията след мач и затова българина не трябва да я пропуска.

"Кубрат Пулев се оплаква? Няма да коментирам какво е казал, защото той го използва като оправдание. Дейвид Хей правеше същото и той очевидно все държи като него. Той твърдеше, че го ухапала пчела и затова загубил. Така че въпросите за допинга, за неявяването на пресконференцията и проблемът с ръкавиците са само част от тези оправдания. Въпреки всичко аз уважавам Пулев и смята, че той заслужава да е тук. Не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да кажа нещо много важно", надъха се Владимир Кличко пред Нова ТВ.