Капитанът на Марек короняса ЦСКА и отсече: Няма премии

снимка: БТА

Капитанът на  Марек Милен Лахчев даде интересно изказване, след като неговия тим стигна до 0:0 срещу лидера в класирането на А група ЦСКА.

Двубоят завърши без голове, като халфът предрече, че "армейците" ще станат шампиони и категорично отсече, че играчите не са получавали обещания за финансови премии от Лудогорец за точка или три срещу "червените".

"Хвърлихме се, дадохме всичко от себе си. Срещу всички отбори на ранга на Левски и ЦСКА, срещу тях мотивацията ни винаги е на пределно ниво. Мисля, че те ще са шампиони, най-силният отбор са, най-добре играят", предвиди Лахчев след равенството.

"Лудогорец ни вкара ранен гол и още в началото шансовете ни приключиха. Намеквате за симулация, което е глупост, ние играем толкова, колкото ни позволяват възможностите и днес ни се получи."

"Аз не знам за премии, до момента няма нищо. И срещу Левски, и сега срещу ЦСКА, не сме взели нищо допълнително. Не бива да се спекулира с тези неща. Ако сега дойде нещо, ще се радваме. Но няма нищо лошо в това, някой да дойде и да даде пари", каза капитанът на Марек по повод информацията, че Лудогорец е стимулирал финансово играчите на тима от Дупница.