Как работи Мулти билдърът на bwin и какви предимства ни дава?

снимка: pixabay.com

Спортните залози стават все по-вълнуващи и след като по-голямата част от букмейкърите инвестираха време, за да създадат платформа за онлайн залози, както и за контрол на риска, получаваме възможно най-доброто спортно отношение от всеки един клиент.

Както ще открием на този линк www.efirbet.com/bwin/ австрийският бранд е известен с доста иновации и след като се намираме в началото на следващия спортен сезон, било то футболен, но не само, откриваме наличието на една нова и интересна опция - мулти билдър за залози.

Най-вероятно сте забелязали, че все повече букмейкъри търсят много и най-различни решения за създаването на една много по-вълнуваща и интересна система за забавление. Идеята тук е, че всеки спортен фен може да избере няколко пазара, при това за различни спортни дербита.

В случая не е трудно да забележим, че спортната секция предлага срещи от Английската Висша лига, квалификациите на Шампионска лига, испанското и италианското футболно първенство, както и тенис мачове. Очевидно е, че това са спортовете сега, особено след като сезоните стартират, но в бъдеще очакваме да се появят и други интересни дисциплини. Нека обаче обърнем внимание какво точно получават феновете. Във футболните секции откриваме, че разполагаме с някои традиционни пазари като 1х2, под/над, двоен шанс и хендикап. Имаме специална селекция от по-интересни срещи, като под всеки отбор има и добавена статистика от последните пет срещи.

Това е добро начало, но нека не забравяме, че при правенето на спортни прогнози е необходимо винаги да се ориентирате и към мнението на спортните експерти, които идват не само с достатъчно опит, но и внимание в тази посока. Така или иначе напомняме, че винаги вашият избор е основен. Та тук ще открием, че брандът ни позволява да направим няколко прогнози, като това може да се случи за една среща или различни прогнози за няколко срещи, в които да обединим евентуално коефициентите.

Практически тази система винаги ще напомня на множествения залог, но изненадата тук е, че винаги може да откриете една нова и по-интересна формула, която позволява по-висока свобода. Например може и да не знаете кой ще е крайният победител в мача между Манчестър Сити и Арсенал, но пък да знаете как ще завърши двубоя в Лестър и Уестхам, тогава спокойно може да изберете под/над за първата среща, както и традиционния залог за краен победител във втората.

Комбинациите наистина са повече от впечатляващи, но по-важното е, че така не само правите играта по-вълнуваща, но автоматично повишавате шансовете си за успех. Има една особена подробност в цялата емоция - разполагате с някои много специални и интересни предложения, които могат да накарат феновете да се насладят на колкото се може повече емоция, но освен това няма как да не откриете, че аудиторията получава достатъчно добри опции и високи шансове да се наслади на истинската игра. Логично е, че колкото повече срещи комбинирате, толкова по-голям става риска - букмейкърът е посочил, че за успешен ще се брои всеки един залог, в който са изпълнени всички прогнози във фиша.

От друга страна имаме доста добър шанс да използваме минимални суми, за да се насладим на играта, като в замяна пак ще се радваме на по-сериозни успехи. Иновативното решение на този букмейкър не ни изненадва, тук промените и предложенията винаги са повече от очарователни, ала винаги ще открием, че дори и най-големите експерти могат да останат горчиво изненадани от края на играта. Нашият съвет, както и на самите оператори, е винаги да играете разумно и да се наслаждавате на любимите срещи. Това е добрата основа, на която винаги трябва да стъпвате.