Изнесоха брутални пикантерии около изнасилването на Роналдо във Вегас

Скандалът около обвинението срещу Кристиано Роналдо в изнасилването на американката Катрин Майорга се засилва, след като в днешния си брой германското издание "Шпигел" разкрива пикантерия с подробности от сексуалния акт в Лас Вегас.

Известно е, че 33-годишната звезда на Ювентус е обвинен, че на 13 юни 2009 година въпросната е изнасилил 34-годишната Катрин Майорга в хотел, а след това ѝ платил 375 000 евро да си мълчи.

До този момент португалецът категорично отрича подобна версия, но германското издание твърди, че разполага с ключов документ по случая. Става дума за анкетна карта, в която Роналдо бил признал пред неговите американски адвокати, че Майорга многократно била употребила думите "Не" и "Стоп".

"Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещнали, но въпреки това ме сграбчи за п...са. Ч..ах я отстрани, а тя бе на разположение в леглото. Проникнах отзад в нея и не променихме позицията 5-7 минути. Тя каза, че не иска, но въпреки това бе на разположение. Може би е получила няколко синини, докато я обръщах в бързината. Накрая тя каза: "Ти ме насили. Аз не съм като другите", а аз се извиних", разказва Роналдо във въпросника на адвокатите му.