Изкуственият пенис на Майк Тайсън

снимка: Guliver/Getty Images

"Бях абсолютен наркоман. Друсах се преди мач, а за да избегна наказание от допинг ченгетата, използвах изкуствен пенис с чужда урина по време на тестовете. Обикновено човек от антуража ми носеше пениса със себе си, а след мача ми го даваше".

Това шокиращо признание отправи легендарният Майк Тайсън в официалната си автобиография, носеща името "Неоспоримата истина".

47-годишният бивш световен шампион по бокс разкрива, че е започнал да взима наркотици от най-ранна детска възраст, като едва 11-годишен е изшмъркал първата си линия кокаин.

"Историята на войната е историята на наркотиците. Още от началото на времето, всеки един велик генерал или воин е бил надрусан с нещо", разсъждава по крайно ексцентричен начин Железния Майк.

Майк Тайсън припомни и историческата пресконференция преди мача му с Ленъкс Люис през 2002 година. Тогава американецът налетя на бой на опонента си, който от своя страна го преби зверски по време на самия сблъсък. В своята книга Животното разкрива, че е шмъркал кокаин преди появата си пред медиите.

"Тогава загубих разсъдъка си, бях надрусан. Погледнах към Люис и си казах - "искам да ударя този ши*аняк".

Най-младият световен шампион в историята разкрива още, че е бил надрусан и преди унизителната си загуба от анонимника Дани Уилямс през 2004 година.