Искат полицията в Хамбург да разследва Кличко заради Кобрата

снимка: БТА/AP

Известният руски боксов промоутър Владимир Хрюнов изригна в интервю за gazeta.ru срещу начина, по който Владимир Кличко скрива ръкавиците и бинтовете от ръцете си веднага след своите мачове.

“Смятам, че това трябва да се разследва. Трябва да го направи и полицията в Хамбург, защото видяхме как пострада Кубрат Пулев в мача между двамата. Боксът на Кличко минава всякакви граници. Той или виси на теб, или те удря с въпросните ръкавици. Видяхме какво направи с лицето на Пулев”, казва промоутърът. Американски журналист е разкрил на Хрюнов подозрителен момент след мачовете на украинеца.

“Той е събрал кадри от абсолютно всички боеве на братята Кличко. Първото, което те веднага прават след края им, е да свалят ръкавиците си. Винаги един и същ човек е наблизо, за да ги вземе. След това срязват бинтовете на ринга и също ги предават на един и същ човек. Той ги пъха в плик и ги отнася някъде, за да не попаднат в чужди ръце. Тези материали трябва да се пратят до боксовата комисия и да се иска нейното становище”, обявява Хрюнов. 

"24 часа"