Ина Ананиева не спира с интервютата - вижте има ли скандал с Раева и какво мисли за Цвети Стоянова

Екс наставничката на ансамбъла по художествена гимнастика Ина Ананиева не се спира с медийните изяви откакто сдаде поста поради "лични и здравословни причини". В интервю за Нова телевизия тя опроверга слуховете, че конфликт с шефа на федерацията Илиана Раева е причина за решението й и говори за това какво е преживяла покрай случилото се с Цветелина Стоянова, както и за бъдещето на родната гимнастика - новият ансамбъл.

"Скандал между мен и Илияна няма. Не крия любовта си към нея. Винаги съм работила в спокойна обстановка и всичко е било наред. Няма скандал. Тя е част от моето семейство, както и аз от нейното. Разплака се, когато й признах, че спирам и каза - Без теб няма да е същото!", призна Ананиева.

Треньорката на тима ни отговори и на въпрос за нападките, които тя и федерацията получиха покрай инцидента с Цветелина Стоянова.

"Чисто човешки не можех да го преглътна, защото знам какво направихме за Цвети. Към Любомира Казанова също имаше грозни нападки. Гордея се с нея", заяви Ананиева.

Тя пожела успех на новия ансамбъл, като обеща да помага на тима с каквото може.

"Новият ансамбъл е различен. Поколенията са различни. Ако се работи правилно с тях, трябва да се съхранят като отбор поне за два олимпийски цикъла.Пожелавам им да са здрави и да намерят мястото си", коментира вече бившата треньорка.