Илиана Раева шашна със стилен тоалет гостите на Световното

галерия:

Президентът на организационния комитет на световното първенство по художествена гимнастика и шеф на БФХГ Илиана Раева даде вечеря на всички официални лица на ФИГ, на техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ и на всички съдии. Това е традиционна вечеря, която се прави от всеки домакин на световните първенства по художествена гимнастика. Водещ на вечерта беше актьорът Димо Алексиев. Световното първенство ще се проведе в периода 10-16 септември.

41312274_2119461901457977_4951927525115691008_n.jpg

Вечерята беше много стилна и изискана и се състоя във Военния клуб в София. Илиана Раева в качеството си на домакин посрещна всички гости. С прекрасна музика в изпълнение на пиано от София Чернишкова (15 г.) и на цигулка - Лора Маркова (15 г.).

Любезната домакиня даде думата за приветствие на членът на изпълкома на ФИГ Рон Галимор. Той изказа своето възхищение от организацията на световното първенство и поздрави лично г-жа Раева за нейните усилия. След това Илиана представи екипа си, който ръководи месеци всичко по организацията за Световното - вицепрезидента на организационния комитет на световното и генерален секретар Росина Атанасова, офис мениджъра Гергана Йорданова и секретаря Моника Панайотова. Президентът на БФХГ представи и посланика на шампионата Мария Петрова.

Беше излъчен невероятен филм за 73-те световни шампионки на България и техните треньорки, който накара гостите да притаят дъх и да изпаднат в бурни аплодисменти в края на филма. Показаното на екрана бе толкова вълнуващо, че разплака не само българите, но и повечето чуждестранни гости. Илиана Раева обяви пред всички, че авторът на текста към филма е любимата спортна коментаторка България от миналото Вера Маринова. Самата тя беше на вечерята и под бурните аплодисменти на присъстващите стана и благодари на всички тях.