И ЦСКА-София покани президента и премиера на юбилея, къде ще отидат?

галерия:

снимка: cska.bg

Ръководството на ЦСКА-София покани президента на Република България Румен Радев и министър-председателя Бойко Борисов за юбилея на ЦСКА на 5 май. Събитието ще се проведе на националния стадион "Васил Левски", като основният акцент в него е дербито срещу Лудогорец, явяващо се пряка битка за първото място в шампионата. Преди това пък ще има грандиозно тържество.

Интересна ситуация се получава с поканите на ВИП гостите. От ЦСКА 1948 също обявиха, че ще празнуват юбилея в Централния военен клуб в София, като също са поканили премиера и президента на републиката. Големият въпрос е дали те ще успеят да уважат и двете страни, или не, и коя ще изберат. Тържеството, организирано от ЦСКА 1948, започва в 12:00 ч., което е доста преди събитието на "Васил Левски". 

Ето какво пише на сайта си ЦСКА-София:

"Президентът на Република България Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов са първите официално поканени гости за юбилея на ЦСКА на 5 май. Очаква се своите места в ложата на Националния стадион "Васил Левски" да заемат и други представители на държавния управленски елит - председателката на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на отбраната Красимир Каракачанов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова. 

Всички останали места във ВИП ложата се продават от ТикетПро на цена 1948 лева, а сумата ще бъде използвана за инвестиция в нов тренировъчен терен за школата. В честванията ще се включат и близо 400 легенди на ЦСКА от различните спортове. Сред тях ще са много олимпийски, световни и европейски шампиони, които ще бъдат наградени на церемония преди двубоя".