Хубси: В съблекалнята ще си кажем доста неща

Треньорът на България Петър Хубчев изхаби доста нерви по време на контролата срещу Казахстан. Немският възпитаник по принцип е спокоен край тъчлинията, но този път на няколко пъти избухна срещу свои подопечни с тежки думи, веднага, след като видя нескопосаните им отигравания.

"Не съм съвсем доволен. Най-доброто е резултатът, но той е без значение. Няма как да коментирам на какво се дължи играта през второто полувреме. При всички положения контролите бяха полезни. Искам да има поне още една контрола преди мача със Словения, но ще е много трудно. Ще се опитаме все пак."

"Пак трябва да делим мача на полувремена. През първата част играта ни се получи, но ако се задоволяваме само по едно полувреме няма да свършим работата си докрай. Най-важното беше желанието на момчетата по време на тренировките. Много неща искам да променя занапред, но ще коментирам тези неща само в съблекалнята. Момчетата много добре разбраха думите ми за физическата им подготовка, наясно са. Доброто от това е, че опитаха да стигнат до максимума на моментните си възможности.", заяви той. 

"Най-много ми хареса желанието и раздаването от футболистите, което беше коренно различно преди няколко месеца. Гледахме няколко момчета от по-младите гарнитури, които могат да влязат в А отбора, но преценихме, че те трябваше да останат в тези състави кък момента. Все пак те са информирани, че сме ги забелязали."