Хубчев се гъне пред медиите: Вие правете разбор на националния

Селекционерът на България Петър Хубчев даде кратък коментар пред медиите след мача с Косово (1:1) в в европейска квалификация. 

"Защо втори пореден мач не успяхме да победим? Не успяхме и да загубим според мен. Къде видях грешките ли? Видяхме ги, даже имахме възможност да говорим с някои от момчетата, но предпочитам те да го знаят и да не го коментирам тук в детайли. 

Изиграхме според мен едно добро първо полувреме. Отговорихме на тая агресията, която очаквахме в Косово. След 60-ата минута отпаднахме физически, трябваше да продължим още по-агресивно, но като цяло мисля, че един час стояхме добре. 

Дали това е потенциалът на отбора - да се борим, отколкото да играем футбол? Защо да сме се борили? С Черна гора се борихме ли? Не, моля ви, след като правите разбор, има ли нужда да говоря? Аз не го виждам така, както вие. Опитваме се да вземем максимално от всеки един и от отбора. Какво трябва да се промени ли? Знаем какво е, ще се опитаме да го променим", каза старши треньорът пред медиите. 

Накрая Хубси си тръгна набързо, веднага след като чу питане за истиснността на слуховете, че скоро ще поеме Левски и ще зареже национала по средата на квалификациите на шампионата на Стария континент.