Хабиб получи Мерцедес от Кадиров, бе приет като цар в Чечня ВИДЕО

галерия:

ММА явлението и шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов бе удостоен с титлата “Почетен гражданин на Грозни” и получи като дар ключове от чисто нов лъскав Мерцедес лично от чеченският лидер Рамзан Кадиров. Във видеото долу можете да видите най-интересното от срещата на дагестанеца с диктатора, а в края на клипа се вижда и лимузината, с която Хабиб си тръгва след емоционалната вечер, изпълнена с танци, песни и ядене на корем.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ВИЗИТАТА НА ХАБИБ В ЧЕЧНЯ ТУК

Дадох тържествена вечеря в чест на скъпия ни брат Хабиб Нурмагомедов. В четвъртък той ми дойде на гости в Грозни. Хабиб е един от великите бойци в смесените бойни изкуства. Той има 27 мача и 27 победи, включително над най-известните съперници. Целият свят продължава да обсъжда неговата изключително зрелищна и убедителна победа над ирландеца Конър Макгрегър. Поканих на срещата с Хабиб известни бойци от чеченския републикански спортен клуб “Ахмат”. Кметът на град Грозни Ибрахим Закриев обяви, че Хабиб получава титлата "Почетен гражданин на град Грозни, разказа Кадиров, който връчи ключовете на лек автомобил Мерцедес на Нурмагомедов.

NINTCHDBPICT000441184194-e1539361559958.jpg

Голямо благодаря на Рамзан Ахматович Кадиров и на цялата братска Чечня. Нямам думи да опиша колко съм ви благодарен за подкрепата. Хвала на Аллах, който направи всички нас братя чрез нашата религия. И голямо благодаря за щедрия подарък и най-вече за уважението, проявено към мен, написа Хабиб Нурмагомедов в своя “Инстаграм”. Преди това Хабиб и неговия баща бяха приети лично от руския президент Владимир Путин.