Гришо с интересни разкрития за хранителните си навици в Рим

галерия:

снимка: twitter.com

Григор Димитров определя Рим като специално място. В навечерието на "Мастърс" турнира във Вечния град българинът разкри подробности около това какво обича да прави и да хапва в столицата на Италия.

"Играл съм много турнири за юноши в района. Това е уникално място, много специален град. Всеки път, когато имаш свободно време, е много приятно да се разхождаш из града и да го разглеждаш. Когато съм тук, ям много сладолед, много паста”, сподели световният номер 4.

Гришо постоянно пълни профила си в "Инстаграм" с "истории" от Вечния град, откакто се намира там. Той обиколи главните забележителности на столицата - фонтан "Ди Треви" и Колизеума, а след това се изпоти на клея в компанията на Хуан Мартин дел Потро.

Българинът започна уверено сезона на червена настилка с полуфинал в Монте Карло, загубен от световния номер 1 Рафаел Надал. След това той достигна 1/4-финалите в Барселона, но колебанията му на най-слабата настилка се появиха на старта в Мадрид, където бе отстранен от Милош Раонич.

"Започнах сезона на клей доста добре, но последният турнир в Мадрид не беше успешен за мен. Всеки ден можеш да подобриш нещо в играта си. Хубаво е, че конкуренцията в мъжкия тенис в момента е толкова голяма. Най-важното е да си готов за битка във всеки мач”, заяви Григор Димитров.
Григор е поставен под номер 3 в схемата в Рим и ще започне директно от втората фаза, където го чака Кей Нишикори.