Григор закуси с Маша в Пекин (снимка)

галерия:

снимка: fameflynet.com

Романсът между Григор Димитров и Мария Шарапова продължава с пълна сила, въпреки упоритите опити на медиите в САЩ и Русия да убедят света, че двамата са се разделили.

Както е известно, преди около месец почна кампания от слухове, която гласеше, че двамата са се разделили, както и че рускинята вече "движи" с нов приятел. Последните случки около двамата обаче не говорят за нищо подобно.

Самата Шарапова опроверга слуховете с пристигането си в Пекин, а Григор Димитров посети един от двубоите на своята приятелка по време на тенис турнира, който се провежда в китайската столица.

Тази сутрин пък преди срещата на Григор Димитров срещу Пабло Андухар той беше забелязан да закусва в хотела заедно с Мария в компанията на още двама души, единият от които беше Роджър Рашийд.

Снимката набързо обиколи социалните мрежи, като често се срещаха хапливи коментари по повод честите слухове, че двамата са разделени.

Гришо вероятно ще изкара целия ден със своята половинка, след като срещата му срещу Андухар беше отменена за утре сутрин след 04:00 часа българско време. Причината - силен дъжд над Пекин.

Ето и снимката от хотела на Гришо и Маша:

4116372