Григор за Шарапова: Тя е невероятна

Звездата на българския тенис Григор Димитров даде едно от редките си интервюта, в което говори за връзката си със секссимвола на световния тенис Мария Шарапова.

Двамата са заедно вече повече от година, като българският №1 споделя, че всеки ден учи нещо от връзката си с рускинията.

"Ако си с един човек всеки ден, то е напълно нормално да учиш по нещо от него, независимо какво е", заяви Димитров пред tennis.com

"Не мога да отбележа само едно нещо, което съм научил от нея, но тя е човек, който много ме подкрепя, а това е най-важно за мен.

Подходът ни към играта е по-различен, все пак ние играем 3 от 5 сетове, докато техният формат е по-различен, така че не можем да сравняваме и да говорим по един и същи начин за тениса.

Не смятам, че може да има сравнения, но тя е невероятна и изключително много ме подкрепя и ми помага през последните месеци", каза още Гришо, който разкри и как се чувства, когато гледа Мария от трибуните.

"Разбира се, че съм нервен. Определено не съм много добър в това да стоя отстрани и да гледам нейните мачове", заяви шеговито Григор.