Григор и Федерер надъхват феновете с уникално видео

снимка: youtube.com

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и легендата в този спорт Роджър Федерер сериозно подгряха своите фенове за предстоящия двубой между двамата в демонстративен мач в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

Двубоя е на 10 март 2015-та година, а Григор Димитров се пошегува доста сполучливо със своя кумир в промо видеото за мача като му казва: "Роджър, ще се видим в Гардън. Донеси си ракетата и си вържи обувките, старче."

Иначе самото видео има за цел на надъха до голяма степен и привържениците на хокейния Ню Йорк Рейнджърс, които да напълнят залата за големия двубой между Гришо и Федерер.

Двамата показаха някои хокейни разбирания, като Григор Димитров определено е влязъл в сърцата на хокейните фенове с възгласите си за Рейнджърс.

В по-дългата версия на видеото двамата споделят по няколко неща един за друг като Федерер е очарован от успехите на българския талант.

"Григор постигна много успехи през последната година. Ние двамата имаме много прилики. Мисля, че ще се превърне в една от големите звезди на тениса. Нямам търпение да дойде 10-и март," споделя Федерер.

"Когато бях малък Роджър бе един от най-големите ми герои и да се изправя срещу него в тази зала е изключителна чест за мен. Много съм развълнуван да се изправя срещу на практика моя идол. Ще бъде страхотен мач," казва Григор в по-сериозната част от видеото.