Грацията Неви Владинова с великолепни съчетания и сигурно злато в Световната купа

снимка: БФХГ

Нашата прекрасна грация Невяна Владинова на практика вече е недостижима в многобоя за Световната купа по художествена гимнастика в столичната зала „Арена Армеец“. Това стана ясно след изиграването на съчетанията на две от трите групи състезателки в съботния ден.

Неви демонстрира страхотна изящност и класа в съчетанията си на бухалки /18.450 т./ и лента /18.200/ и още преди изиграването на последната група за днес тя практически е шампионка.

Владинова събра сбор от четирите изигравания от 74.000 т. След като дръпна със значителна преднина още след първите два уреда /обръч и топка/ в петък, българката показа убедителна игра и във втория ден в многобоя. Тя ще играе с огромна вероятност и на четирите финала в неделя.

След първите две групи втора след Владинова е израелката Линой Ашрам, която има сбор от 70.300.

Другата ни представителка в индивидуалната надпревара Катрин Тасева играе в последната група А, чиито изпълнения ще бъдат между 16.20 и 17.50 ч. Тасева също е с много сериозен шанс да се класира в тройката, след като в първия ден имаше трети общ резултат /34.750/ от съчетанията си на обръч и топка.

Днес Тасева ще демонстрира съчетанията си на бухалки и лента.