Грациите мислят за друг бенефис

снимка: БФХГ

Грациите казаха сбогом на своите почитатели по време на снощния бенефис в зала "Арена Армеец". Емоционалното шоу накара момичетата да се замислят за още един подобен момент. Друг бенефис. Това разкри президентът на федерацията Илиана Раева.

На пресконференцията след бенефиса тя призна, че Християна Тодорова и Ренета Камберова са предложили грациите да направят още едно представление за всички, които не са успели да си закупят билети. Обсъжданата дата е 5 декември.

"Благодаря ви, приятели! Благодаря на моето семейство- на Наско, на Славея, на Вили, благодаря на министъра на спорта Красен Кралев. Ако през всичкото това време нямах подкрепата и вярата на всички момичета, на моята голяма гордост - треньорът Ина Ананиева, нямаше да успеем. Благодаря за цялата огромна любов, която ни дадохте! Именно тя ни крепеше и заради нея печелехме", каза още Илиана Раева. "Един отбор си отива, но имаме нови момичета, нека вярваме в тях. А знаете, че нашите момичета са най-силните и най-красивите", добави Раева.