Горчиво! Контузеният Гришо се пуска в Дубай и Ротердам

Родна ракета №1 Григор Димитров, който се води контузен, е потвърдил участието си на турнира в Дубай, който ще се проведе само след две седмици. Това пишат колегите от m.19.min.bg. Припомняме, че именно заради тази тежка контузия Гришо се отказа от участие в турнира в София. Още по-интересен е фактът, че нито един от лекарите в България не знае, каква точно е диагнозата на тенисиста. Никой не обяви, от какво точно страда той. 

Хасковлията не само ще вземе участие в Дубай, а  дори ще изнесе открит урок на децата там.  Димитров ще бъде поставен под номер 1 в схемата на турнира. Той ще се проведе между 26 февруари и 3 март.  Българинът все още не е потвърдил дали ще участва на турнира в Ротердам, който започва на 12 февруари, веднага след края на надпреварата в София. 

Твърде вероятно е да видим хасковлията в действие, защото той има да защитава  много точки от миналата година, когато стигна четвъртфиналите в Холандия. Той вече загуби 250 точки, заради отказа си да защитава титлата си на домашния турнир в София.