Гонзо разочарован: Сами се бихме

снимка: БГНЕС

Треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо не скри разочарованието си от резила, който неговият отбори изживя в Ловеч, след като Литекс ги отстрани за купата на Българя.

„Разочаровани сме. Не играхме по най-добрия начин. Контролирахме топката и играта, но през второто полувреме играхме много лежерно. В продълженията бях доминирахме, но не успяхме да създадем голови положения”, сподели Гонзо след мача.

„Нямаше подценяване. Пуснахме основния състав. Дузпата бе много спорна. Сами сме си виновни, че не успяхме да материализираме превъзходството, което имахме. Футболистите не бяха на нужното ниво. Положението, което изпуснахме на Балджийски бе крайно несериозно. Литекс с едно положение ни вкараха гол. Ние през цялото време се мъчихме. Безкрайно разочаровани сме. Смятахме, че може да стигнем по-напред за Купата. Поздравявам отбора на Литекс, който заслужено продължава напред. Смятам, че това отпадане не трябва да повлияе по никакъв начин. Ще се опитаме да се възстановим и да вземем нещо от мача с ЦСКА“, допълни Георги Иванов.