Гонзо разкри причината за напускащите вратари

снимка: Булфото

Георги Иванов - Гонзо даде да се разбере, че Михаил Иванов - третият вратар на Левски, е напуснал отбора, след като плащането на заплатата му е било забавено с едва един ден.

Младият вратар беше привлечен на "Герена" с големи надежди, но изигра много малко мачове, а понякога дори беше 4-и избор за треньорите на 26-кратните шампиони. Самият вратар призна при преминаването си в Ботев (Пловдив), че се е чувствал недооценен от треньорския щаб.

"Мишо Иванов избяга от Левски за неплатена заплата за един ден", коментира пред медиите днес Гонзо.

"Никой не е искал да се лишава от неговите услуги. При контузията на Пламен Илиев беше нормално да потърсим нов вратар. Новият вратар, щом сме го привлекли, значи сме преценили, че става за нашия тим.

С Блажевич проведохме среща преди месец и ни каза, че няма желание да си намали парите. Затова се разделихме и без финансови претенции".

Георги Иванов коментира и срещата с феновете, на която новото попълнение Веселин Минев помоли за прошка "сините" ултраси.

"Феновете винаги са били зад Левски и това се показа на 100-годишнината, която те организираха. Винаги сме били едно цяло. Нормално е феновете да са недоволни, когато няма резултати. Веселин Минев е осъзнал грешката си и привържениците са готови да му простят. Не можем обаче да гарантираме, че никой няма да го освирква", коментира още спортният директор.

Първият мач на Левски от А група за новия сезон е този уикенд срещу Локомотив (Пловдив).