Георги Сърмов си пожела титла и купа с Левски

снимка: Булфото

Завърналият се в Левски Георги Сърмов даде кратко интервю пред сайта на "сините", признавайки, че винаги се е чувствал добре на ст. "Георги Аспарухов".

Днес халфът подписа договор за една година с тима, чийто цветове защитаваше в периода между 2006 и 2010 година.

За последно Георги Сърмов бе футболист на Ботев, но подобно на много други, напусна "канарите" заради финансовите им проблеми.

"Наистина тук съм се чувствал винаги добре. Помня как на 20 години дойдох на Герена, спечелихме всичко, играхме в Шампионската лига. Беше уникално. Сега отново има тръпка, има амбиция да пак да спечеля титлата и купата със сините. Да възвърна формата си, която позагубих в последните месеци... ", сподели Сърмов пред сайта на Левски.

"Много хубави спомени имам. Бяхме страхотен колектив, бяхме приятели и неслучайно спечелихме толкова отличия. Конкуренцията при мен беше жестока. На моя пост играеха Боримиров и Ричард, беше много трудно, но това ми помогна по-късно. Тук се познаваме всички, повечето от тогавашните ми съотборници също се завърнаха в Левски, познавам клуба, обстановката, въобще няма да имам никаква нужда от адаптация", добави халфът.