Гонзо пробва да се прави на остроумен, но накрая му се стъжни - вижте как се изложи Георги Иванов

галерия:

Спортният директор на Левски Георги Иванов не знаеше къде се намира, след като "сините" бяха брутално объърнати от 2:0 до 2:3 от Локо (Пд) насред "Герена". Гонзо се червеше от срам в удобната нова трибуна на "Георги Аспарухов".

Причината обаче не бе само резултатът от двубоя, а и арогантното поведение, което Иванов си позволи спрямо шефовете на "смърфовете", които присъстваха на срещата. Впоследствие държанието на Гонзо се върна към него като бумеранг.

За какво по-точно иде реч...

Георги Иванов игра на добро ниво, но явно не е научил, че мачът продължава над 90 минути. И не е хубаво да се гавриш с противника. Самодоволният Гонзо обаче не се сдържа и при 2:0 за Левски срещу "черно-белите" нагло се насочи към гостуващите шефове на Локо и на висок глас ги подпука: "Кажете на Крушарски да връща кинтите на хората, които са заложили за 2-ка в мача. Нали беше много ербап и съветваше да се слага всичко възможно за победа на Локомотив. Айде, звънкайте му в Аржентина - да му кажете резултата", перчеше се Гонзо с ехидна усмивка. 

4156272

Тук е редно да припомним, че именно от "Лаута" стартира кариерата на младия Георги Иванов и малко уважение към този клуб няма да се приеме лошо. Дори от левскарите...

По-късно, когато Локо обърна тотално резултата и прибра 3-те точки от "Герена", Гонзо нямаше толкова доволно изражение. Но и не намери сили да се извини или поне да пусне още някой майтап към делегацията от Пловдив. Въпрос на възпитание и на мъжество...

Такива качества обаче демонстрираха пловдивчани. Те по никакъв начин не понечиха да си върнат за гаврата и оставиха и без това посърналия Георги Иванов да ближе рана, без да сипват още сол в нея.

4156273