Голям интерес към Левски - Партизан

Пълна зала очаква баскетболният Левски за мача срещу Партизан в събота от Адриатическата лига.

Тимът от Белград ще играе със "сините" в зала "Универсиада", в мач от 8-ми кръг на Адриатическата лига, а от Левски вече отчитат много сериозен интерес към двубоя.

До петък билети се продаваха и в Интернет, а в деня преди срещата, както и в деня на мача, те ще могат да се закупуват от зала "Универсиада", фен-магазините на Левски на Герена и на бул. Тодор Александров, както и в партньорите на TicketPro.

В зала "Универсиада", феновете ще могат да си купуват и от стандартните билети по 5 лева, и абонаментни карти за сезона, с цена вече от 30 лева, а също така и билети за ложата на залата с цена от 10 лева.

Левски вече продава и специалните тениски, чиито приходи отиват за подпомагането на клуба, с цена от 29 лева, на своята официална фейсбук страница - facebook.com/Basketball-Club-Levski - като тя ще е налична и на място в зала "Универсиада" преди двубоя.

Заради огромния интерес, "сините" ще отворят два входа на залата, а на хората с деца се препоръчва да изберат централния от тях, който води към малката трибуна.

Всички фенски организации на Левски се стягат за сериозна подкрепа срещу един от големите противници на "сините", какъвто е Партизан.