Гледаме Григор на живо в София за 10 до 280 лева

снимка: БТА/AP

Вчера стана ясно официално, че Григор Димитров ще участва на тенис турнира в София през февруари 2017 г. Вече са известни и цените на билетите. Най-евтините пропуски за мачовете от основната схема ще струват 10 лв. Цената на останалите места варира до 40 лв.

За полуфиналите и финалите в събота и неделя зрителите ще плащат между 20 и 80 лв. Седмичните билети пък са между 70 и 280 лв. Продажбата им стартира утре. Надпреварата ще се проведе между 5 и 12 февруари в зала "Арена Армеец".

Самият Григор, който запази 18-ото си място в света, заяви: "За мен ще бъде чест да играя в родината си. Заедно ще се наслаждаваме на тенис от най-високо ниво в София. Ще се видим скоро!" Другото голямо име в "Арена Армеец" ще е Доминик Тийм, който е 9-и в ранглистата. "Чакам с нетърпение да играя в София. Знам, че градът е красив и има много запалени тенис фенове. 2016-а е страхотна за мен и се надявам да започна и следващата година подобаващо", обяви австриецът. Чака се потвърждение и от тазгодишния шампион Роберто Баутиста Агут (Испания).