Георги Иванов подаде оставка, Батков не я прие

снимка: levski.bg

Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо е подал оставка след катастрофалното оставане на "сините" извън първата шестица на първенството.

Иванов потвърди информацията пред "Меридиан мач", но същевременно и стана ясно, че собственикът на клуба Тодор Батков не е позволил на пловдивчанина да си тръгне.

Бившият нападател на клуба е опитал да напусне Левски вчера сутринта.

"Срещнах със собственика Тодор Батков и подадох оставка. Той обаче не я прие", потвърди Георги Иванов.

След като стана ясно, че все пак ще продължи работата си в клуба, Георги Иванов разкри и какви са целите на Левски до края на сезона.

"Да, нещата стават по-бавно, отколкото ни се иска. Това обаче не трябва да ни отказва от целите. Те са Левски да е силен отбор, а не да бъде пети в класирането. Продължаваме по план. Този сезон ще гоним Купата на България и обиграване на настоящия отбор, който според мен играе силно. Ще бъде голяма грешка, ако сега се повлияем от емоциите и тръгнем да заличаваме този Левски", коментира още Иванов.

"Според мен и Стойчо Стоев отборът върви в правилната посока и тепърва ще се развива. Целта е Левски да е готов за атака на титлата през следващия сезон", коментира още Гонзо. „Не искам по никакъв начин да коментирам Ботев - ЦСКА. Ние сами сме си виновни, че сме във втората шестица. Проблемът ни дойде от факта, че допуснахме много грешки срещу слабите и средни отбори. Пак казвам - целта е Левски да играе силно и да радва феновете, а не да е 5-и или 6-и. Щом не сме първи, другото няма значение", добави Георги Иванов.