Георги Дерменджиев поема Славия?

снимка: БТА

Славия може да има нов треньор в най-близко време. Бившият наставник наЛудогорец Георги Дерменджиев е бил предложен на "белите". Очаква се той отново да работи в екип със Стефан Генов. Поради тази причина последният е отказал да поеме Пирин (Благоевград) преди дни.

Столът на настоящият наставник на Славия Иван Колев се е разклатил сериозно след поредицата от слаби резултати и игри напоследък. Тя започна със загубата от Левски и изненадващото отпадане от Купата на България от Спартак (Плевен). Последва победа над Монтана, но в следващите два кръга "белите" загубиха отЛокомотив (Пловдив) на "Лаута" и се отърваха на косъм от поражение срещу последния Пирин, като "орлетата" изпуснаха дузпа в последната минута.

В следващия кръг след паузата в шампионата заради европейските квалификации Славия ще гостува на Черно море. Почти сигурно е, че при ново поражение Колев ще бъде освободен.

"Не искам да коментирам нищо сега. Предстои пауза, в която ще се работи", коментира президентът на Славия Венци Стефанов. Той отрече да се правят промени в отбора на този етап. Колев пое Славия през септември миналата година, след като напусна школата на Левски, където бе главен методист.

"Тема спорт"